Een nieuw jaar met een nieuw hoofdstuk

Het is heel rustig geweest online hier de laatste tijd. Daar is een reden voor. Ik ben namelijk een paar dagen na de levering van mijn bureau verhuist naar mijn nieuwe woning. Ongeveer een maand geleden was dat. 
Het was moeilijk om steeds op twee locaties te zijn. De aannemer vroeg immers bij elk werfbezoek om om 7u 's morgens er te zijn. Voor mij betekent dit om 3u 's morgens opstaan. 
Een dikke merci trouwens aan Ergoconcept in Aalst voor de persoonlijke levering.
De eerste dagen waren druk. Er was geen verwarming, internet werkte niet. Enja, van al dat stof dat er rond hing, kreeg ik een allergische reactie op de huid. Nadat de problemen opgelost waren, moest er dringend een koelkast en een wasmachine komen. Er komen nog meer foto's, maar nu even niet.

Ook moest er een lijst gemaakt worden van wat nog onafgewerkt was voor de aannemer. De oplevering is immers op 15 januari gepland.
Verder moest de stad op de hoogte gebracht worden van mijn verhuis. Door deze situatieverandering kon ik eveneens ook een budgetverhoging aanvragen bij het VAPH. Dank je Onafhankelijk Leven!

Voor ik dit berichtje afsluit, nog even een tekstje voor de warme harten die deze project hebben gevolgd/opgevolgd en mij hebben gesteund. Heel veel personen ben ik kwijtgeraakt afgelopen jaren. Maar anderzijds heb ik ook de warme kanten gezien van de mens.
De laatste dagen waren zo surreëel, terwijl het echt aan het gebeuren was. Het universum lacht mij toe en ik voel me gezegend. Nu pas kan het avontuur beginnen! 
Ik dank de mensen vanuit het het diepst van mijn hart voor hun steun, hun woorden, hun vriendschap en hulp. 
Wie zegt dat bloedbanden pas mensen kan binden? Een kleine daad was het misschien, maar voor mij een godsgeschenk.
Met tranende ogen besef ik nu dat een nieuw hoofdstuk begint mede dankzij die kleine gebaren. Dank je!
H'ke

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...