De lift, de trappen en de ingang: deel II

Héél onverwacht kwam de aannemer langs om m'n sleutels van het appartement even te lenen. Hij had namelijk een afspraak gemaakt met de liftenverdeler want de vorige keer kwam die niet opdagen.
Ik was blij dat de aannemer langskwam omdat dit een teken was dat ze niet hebben stilgezeten met alles te regelen. Zo gaat alles wat vlotter vooruit. 
Alleen hou ik m'n hart vast voor het bedrag van de offerte die nog moet komen. Vanaf vandaag is het duidelijk wat er gebeuren moet qua werken. 
Fotobron: Google Streetview
Welke werken zijn dit?
  1. De klinkers gaan er even eruit en worden later terug gelegd.
  2. De hele oppervlakte voor het appartement wordt een niveau omhoog getrokken doormiddel van een betonlaag aan te leggen.
  3. De plaats waarop de lift beneden zal rusten, wordt extra versterkt zodat het de gewicht kan dragen van de lift en elektrische rolstoel.
  4. De voeding zal vanuit de kelder komen door een gat naar boven te boren.
  5. De treden zullen herbewerkt worden zodat alle hoogtes weer tot harmonie komen en alles wordt ook wat naar voor getrokken.
  6. Er komt een hellingkje aan de straatkant zodat ik makkelijk de niveauverschil kan oprijden.
Bestelling van de lift
De lift is besteld nu en over 6 à 8 weken kan het geïnstalleerd worden. De werken moeten in die periode afgeraken. Daarna kunnen de werken binnen beginnen. Zo kan ik meebeslissen over wat er binnen gebeuren moet.

Na het installatie
Zoals hierboven is vermeld, kan men na de installatie beslissen over wat er binnen gebeuren moet. Het duurt het een maand voordat alles geleverd kan worden. Vanaf dat moment kunnen de eigenlijke werken binnen beginnen en deze zullen ongeveer twee maanden duren. Maar we zien wel hoe het verloopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...