De lift, de trappen en de ingang


Omdat het de liftenverdeler met het toegekende bedrag van de BCC kon werken, kan dit project eerst van start gaan. De correctie-brief voor de omgevingsbediening zal vroeg of laat wel aankomen. Het is niet meer nodig om te wachten.

Het is de bedoeling om de trappen aan te passen, zodat de plateaulift erop kan gevestigd worden. Op de begaande grond worden oneffenheden weggewerkt zodat de lift er rechtop kan liggen. Er moet ook elektriciteit voorzien worden dat dient als voeding voor de lift. Binnen, in de gang gaat het stukje van de verwarming (helemaal links) verdwijnen en de toegang tot het appartement zal vergroot worden.
Hiervoor kwam vandaag de aannemer kijken en volgende week (zegt hij) zal de offerte opgestuurd worden. In het algemeen verliep alles wel vlot. Ik moet alleen opletten met het toestemmen omdat:
  • de aannemer enorm snel sprak;
  • er naar veel informatie gevraagd werd en veel informatie gegeven werd;
  • er op enkele vragen ik geen antwoord kon op geven omdat mijn architect deze details had opgevolgd.
Op zo'n momenten kan men immers veel meer toestemmen dan men feitelijk wilt en dat kan het bedrag van de offerte omhoog doen schieten. Misschien was het een vorm van verkooptechnieken toepassen? Extra goed opletten dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...