Aanvraagprocedure: orthopedische schoenen

Het is al een tijdje (6j.) geleden dat ik nog orthopedische schoenen heb laten maken. Mijn huidige paar is helemaal oud en versleten nu, dus werd het tijd om er werk van te maken.
Het voorschriftje, geschreven door een specialist, kreeg ik al in handen sinds mijn consultatie op 9 september in Pellenberg. 
De volgende stap was een schoenmaker vinden die gespecialiseerd is in het maken van orthopedische schoenen. 
Vroeger had ik een zéér goede schoenmaker, maar helaas kreeg die de opdracht om voor de Franstalige klanten te zorgen. Daardoor kreeg ik iemand die Nederlands sprak, maar helemaal niet goed was in zijn vak.
Daarom was ik op zoek naar iets nieuws. Dit was geen eenvoudige opdracht ik omdat een klein bedrijfe zocht die de schoenen thuis kon maken.

V!go is een groot bedrijf met een groot gamma aan producten en diensten. Ze verkopen/maken o.a.: korsetten, rolstoelen, schoenen enz...
Grote bedrijven zijn meestal begaan om hun jaarlijkse omzet en minder begaan om de gezondheid en welzijn van hun klanten. Ik voel me gewoonweg niet op mijn gemak bij dit soort bedrijven omdat men me niet au sérieux neemt.

Via via kwam ik op dit bedrijfje terecht. Helaas is het veel te ver gelegen voor me en de persoon komt ook niet aan huis. 
Wel gaat Marc om de zoveel weken langs in een ziekenhuis ergens in Brussel om daar voor zijn klanten te zorgen, maar voor mij is dit financieel niet mogelijk om minstens 3 à 4 keer heen te gaan. Ik moet immers sparen voor de verbouwingen die volgend jaar zullen plaatsvinden.

Orthopedie Van Haesendonck
Mijn orthesist stelde Christian Pintiaux voor als orthopedagoog. Maar omdat hij binnenkort op pensioen gaat vreesde ik een beetje ervoor.
Gelukkig heeft hij iemand toegewezen die hij 5j. onder zijn vleugels nam. Hopelijk deze oud-leerling het evenbeeld van zijn leermeester.
OVH is een bedrijf waar ik nog nooit heb van gehoord. Op het eerste zicht doet dit bedrijf me denken aan het bedrijf Cebelor, voordat alles werd opgeslokt door V!go. Ik ben eens benieuwd wat het gaat geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...