Stalen verpleegsters in ziekenhuizen

Sommige mensen stellen hun consultaties in het ziekenhuis liever uit vanwege het feit dat het moeilijk is om zich b.v. vanuit de rolstoel te verplaatsen naar plaats X.  
De verpleegsters zijn van goede wil, maar hebben soms niet de juiste heftechniek onder de knie of zijn wat onervaren op dat vlak. Het resultaat is dat men soms van de ene plek naar de andere plek wordt gesleurd. Het is afmattend voor de persoon op zich en belastend voor de verpleegsters zelf.
Terug in de rolstoel GOED zitten is ook zo'n knelpunt. Als men niet goed zit, dan kan de hele bloedcirculatie vastzitten. Of er ontstaan zere drukpunten waardoor men de hele dag de pijn moet verdragen.
Ik kan inkomen dat het geen fijne ervaring kan zijn in dit situatie en heb de perfecte oplossing gevonden! Bereid de consultatie voor en ga na of er een "stalen verpleegster" ter beschikking is?
Tegenwoordig hebben ze op elke afdeling wel zo eentje en eerljk gezegd, er wordt zéér weinig van gebruik gemaakt. Daar moet dus verandering in komen!

Bekijk eerst de onderstaande tips vóór je aan de reservering begint!
  1. Grote ziekenhuizen zijn enorm moeilijk te bereiken. Vermijd tijdverspilling door de situatie aan de ombudsdienst uit te leggen en vraag na of er een stalenverpleegster ter beschikking staat op die bepaalde afdeling. Zo zijn zij op de hoogte van de situatie en kunnen ze je de contactgegevens van de juiste persoon doorgeven.
  2. Moet men zich meer dan één keer uit de rolstoel verplaatsen? Moeten er ook röntgenfoto's gemaakt worden b.v.? Deelt deze ook mee!
  3. Reserveer op voorhand en hou rekening mee met de vakantieperiodes. Normaal gezien is twee weken op voorhand reserveren voldoende, maar wat als de verantwoordelijke toevallig b.v. in de zomervakantie verlof heeft genomen? Hou er dus rekening mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...